Perto, Jaipur

Location: Jaipur
Site Area: 17 Acres
Built Up Area: 250,000 sq.ft.

In a project that relies heavily on ergonomics and functionality, and the layout of the assembly lines and spaces is generally the same everywhere, the biggest challenge was to create something that transcends a boring, albeit efficient cube. Our design vision was fuelled by the ardent belief that aesthetics and functionality go hand in hand, and it is possible to achieve one without compromising on the other. With the use of low-maintenance, sleek finishes, bold, contrasting colours and a strictly functional cubic form, the building’s grace and simplicity speaks for itself.

This is the first project in India which is entirely galvanized, from boundary fence to purlins to nut and bolt, rather than painted for a superior, sleek finish.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options